Problémy se splácením má hodně lidí, pokud jste i vy jedním z nich a už nevíte co se svými dluhy dál dělat, čtete správný text. Naše společnost vám pomůže zamávat z vašimi dluhy a zbavit se všech problémů. Chápeme, že čas jsou peníze, a tak než si domluvíte schůzku s jedním z našich odborníků, můžete využít online kalkulačky oddlužení, abyste věděli, zda je rozumné si schůzku sjednat či nikoliv.

Jak postupovat, když mám zájem o oddlužení?

Jestliže se rozhodnete, že chcete své problémy začít řešit, stačí nám zanechat níže vaše telefonní číslo a my vás obratem kontaktujeme. Domluvíte si s námi nezávaznou schůzku, která je samozřejmě zcela zdarma, na které probereme všechny vaše možnosti. Jestliže jste se ocitli v dluhové pasti, není nic jednoduššího než přestat otálet a kontaktovat nás, protože čím dřív se oddlužení začne řešit, tím dřív budete bez dluhů, v klidu a v pohodě.

Průběh oddlužení

1.      Vše začíná konzultací

Než dojde k samotnému oddlužení, sejdeme se společně na schůzce, kde vše probereme a vymyslíme tu nejlepší variantu přímo pro vás. Jestliže ještě neznáte podmínky oddlužení, seznámíme vás s nimi a vypracujeme finanční analýzu, aby vaše dluhy co nejrychleji zmizely. To vše je pro vás zcela ZDARMA.

2.      Drobné papírování

Při zájmu o oddlužení je nutné vypracovat insolvenční návrh s návrhem na oddlužení, k čemuž od vás budeme potřebovat různé doklady. To vše se ale dozvíte na schůzce. Insolvenční návrh bývá zpracován v rozmezí 1 – 3 dnů, pokud ale oddlužení opravdu spěchá, je možné ho vystavit do několika hodin.

3.      Garantujeme správnost návrhu

Když se tvoří návrh na oddlužení, musí splňovat jisté podmínky. To ale každý jedinec nezvládne sám a proto jsme tu pro vás my. Jak už jsme zmínili, návrh za vás vypracujeme, takže si můžete být jisti, že v něm bude vše potřebné.

4.      Podání návrhu

Návrh na oddlužení musí být podán na příslušný krajský soud. I s tím vám rádi pomůžeme. Ve chvíli, kdy společně odsouhlasíme návrh, zařídíme úřední ověření vašeho podpisu a poté už je návrh připraven na podání na příslušném soudu, podle vašeho trvalého bydliště. K tomu všemu vám i pomůžeme v případě jakýchkoliv problému při soudním řízení a zajistíme pro vás veškerý právní servis.

5.      Posouzení návrhu

Ve chvíli, kdy soud návrh dostane, do dvou hodin by se měl objevit v insolvenčním rejstříku. V tu chvíli vám může spadnout kámen ze srdce, protože se zastavují všechny exekuce a narůstání úroků. Váš stav v insolvenčním rejstříku bude hlídat insolvenční správce, který dohlíží i na přihlašování věřitelů. Na přihlášení právě k vašemu (hrozícímu) úpadku mají věřitelé jen 30 dní, poté jsou všechny přihlášky zamítnuty automaticky. Schválení oddlužení trvá obvykle až půl roku, někdy ale i kratší dobu. Po schvalovací dobu nehradíte žádné splátky a podobně.

6.      Povolení oddlužení

Ve chvíli, kdy je vám oddlužení povoleno, váš případ plně přebírá insolvenční správce, který vám byl přidělen. Nicméně naše úloha ve vašem případu nekončí, v případě jakýchkoliv nejasností jsme vám k dispozici a můžete se na nás obrátit.